HTML

blog

Gyere, és játssz velünk minden kedden 18.00-tól 20.00-ig a VilágCsücsök Közösségi Térben (XIII., Váci út 50.)

Friend

                Friends

 

subbuteomunich_logo.jpg

 

 

 

 

 

 

  

fistflogo.png

 

 

 

 

 

 

 

waspa-logo.jpg

2016.10.26. 08:10 Cozy

Nagy mezőny, nagy meccsek

Igazi klubhangulat és kiegyenlített mérkőzések jellemezték a Budapest Subbuteo klub újabb edzésnapját. Baross Zoltán gólgazdag meccseket játszott, Székely Miklós rangadót nyert Laska Csaba ellen, Markos Zalán pedig ezúttal sportszerű játékból is jelesre vizsgázott.

Szólj hozzá!

Címkék: edzés VilágCsücsök


2016.10.23. 06:56 Cozy

Hosszabbításban dőlt el a bajnoki cím

Pályafutása során második alkalommal nyerte meg az ezúttal Szombathelyen rendezett országos bajnokságot Csibor László, a Budapest Subbuteo klub versenyzője. A három egyesület hat játékosát felvonultató megmérettetés nagyon sok gólt, ám kevés igazán kiélezett mérkőzést hozott.

Szólj hozzá!

Címkék: országos bajnokság


2016.10.18. 09:41 Cozy

Elhúzott a két éllovas

Kettészakadt a mezőny a hétvégi országos bajnokság előtti fordulóban. Baross Gábor és Csibor László ezúttal tíz ponttal előzte meg a dobogó harmadik fokáért versengő Mácsik Áron, Székely Miklós párost.

Szólj hozzá!

Címkék: edzés VilágCsücsök


2016.10.17. 09:36 Cozy

Megkezdődött az idei Dragon Liga

Mödlingben játszották a Dragon League újabb évadának első fordulóját, amelyen a magyar játékosok közül csupán Baross Gábor vett részt. A bemutatkozás felemásra sikerült, a mezőnyben a második legtöbb lőtt gól bizakodásra ad okot, ám az erős ellenfelekkel vívott mérkőzések során kiderült, hogy a…

Szólj hozzá!

Címkék: házibajnokság Mödling TFKN Dragons Dragon League


2016.10.11. 08:13 Cozy

A döntetlenek fordulója

Tíz mérkőzésből hat végződött pontosztozkodással a Budapest Subbuteo klub edzésnapján. Markos Zalán lett a döntetlenkirály, akinek négy alkalommal is sikerült egy pontot begyűjtenie. A nap legértékesebb remije alighanem Székely Miklósé, aki most először tudott elcsípni egy pontot Baross Zoltán…

Szólj hozzá!

Címkék: edzés VilágCsücsök


2016.10.07. 09:33 Cozy

Eközben Athénban...

Az itthoni hűvös őszi időben nincs is jobb annál, mint délre utazni, ahol még jó meleg van. Mondjuk egy családi kiruccanásra Athénba. De hogy kapcsolódik ez a subbuteóhoz? A Tovább után kiderül.

Szólj hozzá!

Címkék: Athén


2016.10.04. 20:11 Cozy

Gólparádék napja

A Budapest Subbuteo klub bajnoksága gólzáporos mérkőzésekkel folytatódott. Ezúttal Csibor László volt a nagy gólvágó, de Baross Gábor végzett az élen, miután az öt mérkőzéséből mind az ötöt megnyerte.

Szólj hozzá!

Címkék: edzés VilágCsücsök