HTML

blog

Gyere, és játssz velünk minden kedden 18.00-tól 20.00-ig a VilágCsücsök Közösségi Térben (XIII., Váci út 50.)

Friend

                Friends

 

subbuteomunich_logo.jpg

 

 

 

 

 

 

  

fistflogo.png

 

 

 

 

 

 

 

waspa-logo.jpg

2016.12.27. 11:41 Cozy

Ez történt 2016-ban

Prágai versennyel kezdődött az idei év, lejátszottuk az első Magyar kupát, rendeztünk országos bajnokságot, részt vettünk a gödi Dunakanyar Kupán, valamint a szombathelyi WASPA-tornán. A Groupama Arénában és a milánói grand prix-n pedig öregbítettük a magyar subbuteo hírnevét. Újoncokat is avattunk…

Szólj hozzá!

Címkék: visszatekintés Budapest Subbuteo


2016.12.22. 11:45 Cozy

Így játszottunk 2016-ban

Az elmúlt évekhez hasonlóan az idén is végigböngésztük, hogy a Budapest Subbuteo klub edzésnapjain ki milyen teljesítményt nyújtott. Összesen tizenhárom játékos vett részt a tréningeken, közülük hárman újoncként lettek aktív résztvevői a klubéletnek.

Szólj hozzá!

Címkék: statisztika Budapest Subbuteo


2016.12.20. 15:20 Cozy

Búcsú a VilágCsücsöktől – rekordlétszámmal

Az utolsó világcsücskös játéknapot Baross Zoltán nyerte, újabb visszatérőnk, Száki Adrián pedig százszázalékos teljesítménnyel zárta az edzést, amelyen kilenc játékos vett rész. A jó hangulatú edzésnapot pedig megkoronáztuk egy évbúcsúztató közös vacsorával.

Szólj hozzá!

Címkék: edzés végeredmény VilágCsücsök


2016.12.13. 09:10 Cozy

Bravúros döntetlenek napja

Laska Csaba és Mácsik Áron egy-egy döntetlenje tette izgalmassá a játéknapot, aminek köszönhetően Áron eggyel feljebb lépett a bajnokság összesített táblázatán. Jövő héten lesz a hosszúra nyúlt házibajnokság utolsó fordulója, amelyen páratlan izgalmak várhatók.

Szólj hozzá!

Címkék: edzés VilágCsücsök


2016.12.12. 10:37 Cozy

Történelmi pontszerzés Milánóban

Magyar játékosnak még sosem sikerült pontot szereznie olaszországi versenyen, igaz, ezúttal ez is kevés volt a továbbjutáshoz a korábbi ifjúsági világbajnokkal egy csoportba került Baross Gábornak. 

Szólj hozzá!

Címkék: verseny Milánó


2016.12.06. 14:36 Cozy

Vajon ki nyerte a Mikulást?

A mikulásos edzésnap győztese kibonthatta és szétoszthatta a csokimikulást a többi játékos között. Hogy ki lett a győztes, az rögtön kiderül a tovább után.

Szólj hozzá!

Címkék: edzés VilágCsücsök