HTML

blog

Gyere, és játssz velünk minden kedden 18.00-tól 20.00-ig a VilágCsücsök Közösségi Térben (XIII., Váci út 50.)

Friend

                Friends

 

subbuteomunich_logo.jpg

 

 

 

 

 

 

  

fistflogo.png

 

 

 

 

 

 

 

waspa-logo.jpg

2017.04.26. 22:24 Cozy

Botlottak az esélyesek

Baross Zoltán, Csibor László és Székely Miklós is értékes pontokat hullajtott el az újabb fordulóban. Naszádi András eggyel feljebb lépett, Száki Adrián pedig felkapaszkodott a harmadik helyre, és ezzel lépéselőnyre tett szert vetélytársaival szemben a dobogóért folytatott küzdelemben.

Szólj hozzá!

Címkék: edzés Szüerro Tánciskola


2017.04.20. 07:44 Cozy

Versenyfutás a harmadik helyért

Száki Adrián fontos mérkőzést nyert a harmadik helyért folyó csatában, ezzel továbbra is nyílt a küzdelem a dobogóért. A nap másik bajnoki meccsén Baross Gábor ritkán látható nagy gólokkal aratott gólzáporos győzelmet.

Szólj hozzá!

Címkék: edzés Szüerro Tánciskola


2017.04.12. 22:48 Cozy

Élesedő pontvadászat

Naszádi András megszerezte első bajnoki győzelmét, Csibor László pedig tovább menetel a pontvadászatban. Már csak Laska Csaba áll szerzett pont nélkül, ha pedig az eddig kevesebbet szereplők is lejátsszák a meccseiket, nagyon izgalmas lehet a helyezkedés a tabella középső harmadában.

Szólj hozzá!

Címkék: edzés Szüerro Tánciskola


2017.04.09. 20:37 Cozy

A cseh vitéz nyerte el a koronát

Marco Zucchi győzött a szombathelyi satellite tornán, amelynek elődöntőjébe a cseh fiú mellett három magyar játékos került, nagy meglepetésre megelőzve mind a négy kiváló osztrák versenyzőt.

Szólj hozzá!

Címkék: verseny Szombathely


2017.04.06. 08:24 Cozy

Újabb rangadókon vagyunk túl

Száki Adrián ismét bekapcsolódott a bajnokságba, Baross Gábor és Székely Miklós pedig fontos rangadót nyert az újabb bajnoki forduló során. Az élboly és az alsóház kialakulóban van, a középmezőnyben azonban lehetnek érdekes eredmények.

Szólj hozzá!

Címkék: edzés Szüerro Tánciskola