HTML

blog

Gyere, és játssz velünk minden kedden 18.00-tól 20.00-ig a VilágCsücsök Közösségi Térben (XIII., Váci út 50.)

Friend

                Friends

 

subbuteomunich_logo.jpg

 

 

 

 

 

 

  

fistflogo.png

 

 

 

 

 

 

 

waspa-logo.jpg

2017.07.27. 21:16 Cozy

Egy lépésre a céltól

Száki Adrián zsinórban öt mérkőzést játszott le a Budapest Subbuteo klub edzésnapján, és ezzel már csak egy találkozó van hátra a bajnoki szezonból. A játéknap során debütált a Magyar Asztali Labdarúgó Szövetség elnökétől kapott digitális óra. 

Szólj hozzá!

Címkék: edzés VilágCsücsök


2017.07.21. 09:36 Cozy

Hárman üldözték a veretlent

Ezúttal az edzőmeccseké volt a főszerep a Budapest Subbuteo klub edzésnapján, ahol Csibor László régi szokásához híven százszázalékos teljesítménnyel robogott át a mezőnyön.

Szólj hozzá!

Címkék: edzés VilágCsücsök


2017.07.17. 08:28 Cozy

Bécsben búcsúzott a Dragons

Baross Gábor ezúttal egyedül képviselte a magyar színeket a bécsi Royal Flash Cupon, ahol a kötelező győzelem megvolt, ám a bravúr ezúttal elmaradt. Vasárnap a TFKN Dragons a megszűnése előtti utolsó csapatversenyét vívta az osztrák fővárosban.  

Szólj hozzá!

Címkék: verseny Bécs Royal Flash Cup TFKN Dragons


2017.07.13. 15:50 Cozy

Izgalmas lesz a véghajrá

Mácsik Áron vert helyzetből fordított Baross Zoltán ellen, és ezzel nyílttá tette a versenyfutást a negyedik-ötödik helyért. Bobák Lászlót hosszú idő után újra a klubban köszönhettük, Szathmáry Károly pedig lendületes támadásokkal és nagy gólokkal vétette észre magát.

Szólj hozzá!

Címkék: edzés VilágCsücsök


2017.07.06. 13:32 Cozy

Régi-új helyre költöztünk

Ismét a VilágCsücsök Közösségi Térben tartja edzéseit a Budapest Subbuteo klub, ahol tovább folytatódott a tavasszal megkezdődött bajnokság. A nap rangadóján fordulatos találkozót vívott egymással Laska Csaba és Naszádi András, Markos Zalán pedig az öt meccsen elért öt döntetlenjének örülhetett.

Szólj hozzá!

Címkék: edzés VilágCsücsök