HTML

blog

Gyere, és játssz velünk minden hónap utolsó hétfőjén 17.30-tól 20.00-ig a Németh László Általános Iskolában (VIII., Német utca 13.)

Címkék

Athén (2) átigazolás (1) Ausztria (1) Bajnokok Ligája (1) bajnokság (5) Bátor Tábor (1) Baumfalkencup (2) Bécs (21) bemutató (1) búcsúztató (1) Budapest Subbuteo (147) Budapest Sububteo (1) Club Aliga (1) Copa America (1) családi nap (1) csapatbajnokság (1) csapatverseny (1) Csehország (1) Dragon League (3) Drogerie Markt (1) Dunakanyar Kupa (3) Dunavarsány (1) Duna Tv (1) Ebreichsdorf (3) edéts (1) edtés (1) edzé (1) edzés (302) Elancourt (1) Európa-liga (1) év játékosa (2) Ferencváros (1) festés (1) Focifesztivál (1) focivébé (6) forgatás (1) fotók (2) Fradi (1) Franciaország (1) FTC (1) futballtorna (1) futmesa (1) gála (1) gombfoci (1) gombfociverseny (1) Görögország (1) Groupama Aréna (4) Groupama Arena (1) házibajnokság (4) Hungarian Open (1) idegenlégió (1) játék (1) jótékonyság (1) kapus (1) KockaCsoki (11) KockaPont Közösségi Tér (12) Kréta (1) Magyar kupa (3) Magyar Kupa (1) magyar ranglista (1) magyar válogatott (5) Mattersburg (6) Mezőberény (4) Milánó (1) Mödling (2) Múzeumok Éjszakája (5) Nagy Sportágválasztó (5) Németország (1) olasz (1) Olaszország (1) Olimpia Club Subbuteo (1) országos bajnokság (7) osztrák csapatbajnokság (2) Pasquale Carrassi (1) Phoenix TSC (1) Prága (7) Puskás Ferenc Stadion (1) reklám (1) rendezvény (1) Róma (2) Royal Flash Cup (9) Santa Claus Cup (1) sateliite (1) Sopron (6) sportnap (1) statisztika (6) subbuteo (9) subbuteoshop.hu (1) Subbuteosuli (14) Sven Schilling (1) szétlövés (4) Szombathely (4) Szüerro Tánciskola (23) születésnap (7) tévé (2) tévéfelvétel (1) TFKN Dragon (3) TFKN Dragons (10) Top 50 (1) Traiskirchen (8) TSC Phoenix (2) TV13 (1) újság (1) Vác (1) Vácduka (1) válogatott (1) vébékvalifikáció (2) végeredmény (11) verseny (64) videó (8) videoklip (2) világbajnokság (2) VilágCsücsök (233) Világcsücsök (4) világranglista (15) visszatekintés (8) WASPA (22) WASPA World Cup (2) Címkefelhő

Friend

                Friends

 

subbuteomunich_logo.jpg

 

 

 

 

 

 

  berlinlogo.png

  fistflogo.png

 

 

 

 

 

 

 waspa-logo.jpg

2021.01.03. 08:51 Cozy

Ez történt 2020-ban

Elmaradtak edzésnapok, versenyek, sőt még a házibajnokságot sem tudtuk elkezdeni 2020-ban. Mindössze tíz játéknapra került sor, és egyelőre kérdés, hogy az idén mikor lesz újrakezdés.

2020februar.jpg

Január

Évadnyitány remek hangulatban – ez volt a címe a tavalyi első blogbejegyzésnek, amely a január közepi első edzésről számolt be. Baross Gábor, Baross Zoltán, Farkas Norbert és Naszádi András játszott körmérkőzést egymás ellen, és akkor még úgy tűnt, hogy néhány héttel később jöhetnek a meccsek a bajnoki pontokért.

2020januar.jpg

A következő alkalmon eggyel kevesebben, hárman voltunk, de Csibor László is bemutatkozott, és veretlenül nyerte a játéknapot. Az utolsó januári edzésnapon pedig Baross Gábor és Csibor László játszott kettős rangadókat.

2020januar2.jpg

 

Február

Hétéves lett a Budapest Subbuteo klub, és az ünnepi edzésnapra négy játékos is eljött, hogy összemérje tudását. A tortázást követően leginkább Csibor László örülhetett, mert veretlenül mehetett haza.

2020februar.jpg

Katona Viktor februárban újra eljött hozzánk játszani, és nemcsak Farkas Norberttől, hanem Naszádi Andrástól is sikerült elcsípnie egy pontot. Ennél talán csak az volt nagyobb meglepetés, hogy kettejükkel Csibor László is döntetlent játszott.

2020februar2.jpg

A következő játéknapon Baross Gábor és Farkas Norbert játékszituációs és szétlövéses gyakorlatokkal fűszerezte az edzést, az utolsó februári alkalmon pedig Baross Gábor végzett százszázalékos teljesítménnyel Csibor László és Naszádi András előtt.

Ekkor még senki sem gondolta, hogy a következő játéknapra több mint hat hónapot kell várni.


Március

A hónap első edzésnapja elmaradt, a következő héten pedig Baross Gábor Athénba utazott, és ha már ott járt, akkor ellátogatott a helyi Olimpia Club Subbuteo egyesület edzésnapjára. A házigazdák örömmel fogadták klubunk vezetőjét, aki négy meccset is játszott a kiváló görög subbuteósok ellen.

2020marcius.jpg

Athénban úgy köszöntünk el egymástól, hogy bíztunk abban, hogy az egy héttel később sorra kerülő bécsi versenyen találkozunk, de aztán március közepétől bezárt minden. Bár a KockaCsoki Közösségi Tér nyáron kinyitott egy kis időre, úgy gondoltuk, hogy ősztől újult erővel folytathatjuk a játékot, és lesz lehetőség lejátszani az országos bajnokságot és a Magyar Kupát is.

 

Szeptember

Száznyolcvankilenc nap elteltével került sor az újabb edzésnapra, a jó hangulatú újrakezdés pedig Csibor Lászlónak sikerült a legjobban, hiszen veretlenül nyerte a játéknapot, amelyen – 2020-ban először – Mácsik Áron is részt vett.

2020szeptember.jpg

Az első őszi hónap még egy edzésnapot hozott, amelyen Baross Gábor és Csibor László sem talált legyőzőre, csupán Baross Zoltánnak sikerült elcsennie egy pontot Csibor Lászlótól.

2020szeptember2.jpg

 

Október

A hónap eleji edzésnapon mutatkoztak be az új kapuk, amelyek azóta a KockaCsokiban egy dobozban várják, hogy újra felkerüljenek a pályára. Az év utolsó játéknapján Baross Gábor és Csibor László is veretlenül zárt, Baross Zoltán pedig a legtöbb kapufát lövő játékos címével büszkélkedhetett.

2020oktober.jpg

(Ősszel azért volt csupán három játéknap, mert – bár a KockaCsoki is csak november közepén zárt be – úgy döntöttünk, hogy csak akkor tartjuk meg az edzésnapokat, ha azon legalább négy játékos részt tud venni.)

 

Szólj hozzá!

Címkék: visszatekintés Budapest Subbuteo


A bejegyzés trackback címe:

https://budapestsubbuteo.blog.hu/api/trackback/id/tr4216369854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása