HTML

blog

Gyere, és játssz velünk minden hónap utolsó hétfőjén 17.30-tól 20.00-ig a Németh László Általános Iskolában (VIII., Német utca 13.)

Címkék

Athén (2) átigazolás (1) Ausztria (1) Bajnokok Ligája (1) bajnokság (5) Bátor Tábor (1) Baumfalkencup (2) Bécs (21) bemutató (1) búcsúztató (1) Budapest Subbuteo (147) Budapest Sububteo (1) Club Aliga (1) Copa America (1) családi nap (1) csapatbajnokság (1) csapatverseny (1) Csehország (1) Dragon League (3) Drogerie Markt (1) Dunakanyar Kupa (3) Dunavarsány (1) Duna Tv (1) Ebreichsdorf (3) edéts (1) edtés (1) edzé (1) edzés (302) Elancourt (1) Európa-liga (1) év játékosa (2) Ferencváros (1) festés (1) Focifesztivál (1) focivébé (6) forgatás (1) fotók (2) Fradi (1) Franciaország (1) FTC (1) futballtorna (1) futmesa (1) gála (1) gombfoci (1) gombfociverseny (1) Görögország (1) Groupama Aréna (4) Groupama Arena (1) házibajnokság (4) Hungarian Open (1) idegenlégió (1) játék (1) jótékonyság (1) kapus (1) KockaCsoki (11) KockaPont Közösségi Tér (12) Kréta (1) Magyar Kupa (1) Magyar kupa (3) magyar ranglista (1) magyar válogatott (5) Mattersburg (6) Mezőberény (4) Milánó (1) Mödling (2) Múzeumok Éjszakája (5) Nagy Sportágválasztó (5) Németország (1) olasz (1) Olaszország (1) Olimpia Club Subbuteo (1) országos bajnokság (7) osztrák csapatbajnokság (2) Pasquale Carrassi (1) Phoenix TSC (1) Prága (7) Puskás Ferenc Stadion (1) reklám (1) rendezvény (1) Róma (2) Royal Flash Cup (9) Santa Claus Cup (1) sateliite (1) Sopron (6) sportnap (1) statisztika (6) subbuteo (9) subbuteoshop.hu (1) Subbuteosuli (14) Sven Schilling (1) szétlövés (4) Szombathely (4) Szüerro Tánciskola (23) születésnap (7) tévé (2) tévéfelvétel (1) TFKN Dragon (3) TFKN Dragons (10) Top 50 (1) Traiskirchen (8) TSC Phoenix (2) TV13 (1) újság (1) Vác (1) Vácduka (1) válogatott (1) vébékvalifikáció (2) végeredmény (11) verseny (64) videó (8) videoklip (2) világbajnokság (2) Világcsücsök (4) VilágCsücsök (233) világranglista (15) visszatekintés (8) WASPA (22) WASPA World Cup (2) Címkefelhő

Friend

                Friends

 

subbuteomunich_logo.jpg

 

 

 

 

 

 

  berlinlogo.png

  fistflogo.png

 

 

 

 

 

 

 waspa-logo.jpg

2018.12.27. 07:20 Cozy

Ez történt 2018-ban

Sporttörténelmi évet zárt a hazai subbuteózás, Baross Gábor Prágában versenyt nyert, Csibor László Bécsben bejutott a legjobb 16 közé, Hicz András ismét duplázott, Mácsik Áron pedig felkerült a dobogóra a Magyar Kupában. Megrendeztük az első WASPA világbajnokságot, első ízben vettünk részt az osztrák csapatbajnokságon, lejátszottuk a futballvébé meccseit, a bajnokságban Csibor László diadalmaskodott és elindult a subbuteoshop.hu oldal is.

2018november3.jpg

 

Január

Nagy rangadókkal folytatódott a bajnokság az év első hónapjában, 

2018januar1.JPG

majd a kiváló asztali labdarúgó, Debreczenyi Zoltán személyében új játékost köszönthettünk a klubban.

2018januar2.JPG

Januárban avattunk fel egy új Extreme Pitch pályát, méghozzá egy létszámrekordot hozó játéknapon, amelyen Szathmáry Károly két fontos rangadón is győzedelmeskedett.
 2018januar3.JPG

Február

Nagy rangadóval kezdődött a hónap, 1-1-es döntetlent hozott a Csibor László–Baross Gábor-találkozó, és ezzel eldőlt, hogy ismét Csibor László nyerte a bajnoki címet. Baross Gábor végzett a második, Baross Zoltán pedig a harmadik helyen úgy, hogy csupán jobb gólkülönbséggel előzte meg a negyedik Székely Miklóst.

2018februar1.JPG

A második februári játéknapon az ünneplésé volt a főszerep, klubunk ötéves fennállását az edzésnap előtti szokásos tortázás előzte meg. Kertész Tamás megkezdte bajnoki szereplését, ám néhány meccs lejátszása után az egyéb elfoglaltságai miatt nem tudta folytatni a pontvadászatot.

2018februar2.JPG

Csapatunk fennállása során most először mérettette meg tudását az osztrák csapatbajnokságon, ahol a nagyon erős, hatfős mezőnyben a negyedik helyet szereztük meg. A Baross Gábor, Csibor László, Hicz András, Marco Zucchi összeállítású csapat egy győzelemmel, egy döntetlennel és három vereséggel zárt.

2018februar3.jpg

A hónap utolsó edzésnapja is tartogatott izgalmakat, ekkor került sor a Baross Gábor–Csibor László-meccsre, amely 1-1-es döntetlent hozott.

Március

Szathmáry Károly miután 4-1-re legyőzte Baross Zoltánt, óriási mérkőzésen 3-3-as döntetlent játszott Csibor Lászlóval úgy, hogy már 3-0-ra is vezetett a bajnoki címvédő ellen. Az öröme azonban nem lehetett teljes, ugyanis a szintén jó formában játszó Mácsik Áron 3-1-re legyőzte őt. Március közepén kupameccseket játszottunk, amelynek a végén Csibor László végzett az élen.

2018marcius1.JPG

Klubunk hét játékosa is részt vett a prágai satellite versenyen, amelyen Baross Gábor révén sporttörténelmi siker született, magyar játékos ugyanis még sosem diadalmaskodott külföldi versenyen. Rajta kívül Hicz András is felállhatott a dobogóra, kiváló játékosunk a harmadik helyet szerezte meg. A versenyt követő WASPA-tornán Katona Viktor a harmadik, míg Székely Miklós a negyedik helyen zárt.

2018marcius2.jpg

Márciusban feléhez érkezett a bajnokság, amely egy nagy meglepetést is hozott, Székely Miklós ugyanis legyőzte Baross Gábort, és ezzel továbbra is nyílttá tette a bajnoki címért való versengést.

Április

Az egyre izgalmasabb bajnoki küzdelmek mellett újabb szintet lépett a hazai subbuteózás. Baross Gábor ugyanis elindította a subbuteoshop.hu oldalt, ahonnan bárki rendelhet csapatokat, felszereléseket, hogy ezzel Magyarországon még inkább elterjedjen a világ legnépszerűbb asztali futballutánzó játéka.

2018aprilis1.jpg

Katona Viktor nem csupán hatalmas meglepetést okozott azzal, hogy 1-1-es döntetlent játszott Baross Gáborral, hanem még izgalmasabbá tette a bajnoki címért való versenyfutást, amelyben így Csibor László hatalmas lépéselőnybe került.

2018aprilis2.jpg

Csibor László nem csupán a hazai vizeken remekelt, Bécsben történelmet írt, ugyanis ő lett az első magyar játékos, akinek sikerült bejutnia a legjobb 16 közé külföldi grand prix-n. Ráadásul csupán szétlövésekkel maradt alul a legjobb 8 közé jutásért vívott találkozón. A csapatversenyben a legnehezebb csoportban is tisztességesen helytállt a Baross Gábor, Csibor László, Hicz András, Székely Miklós, Marco Zucchi összeállítású Budapest Subbuteo, és Csibor László itt is elkönyvelhetett egy nagy bravúrt a Christian Haas elleni 4-4-gyel.

2018aprilis3.jpg

Bécs után újra a bajnoki mérkőzéseké volt a főszerep, Székely Miklós és Mácsik Áron hatalmas küzdelmet folytatott a harmadik helyért.

2018aprilis5.jpg 

Május

Baross Zoltán zsinórban több meccset is lejátszott, ezek közül a legjobban várt találkozó a Székely Miklós elleni rangadó volt. Itt 1-0-ra győzött, ami eldöntötte azt is, hogy Székely Miklós lemaradt a dobogóról.

2018majus1.jpg

Hicz András ismételt, tavalyi sikere után újra megnyerte az országos bajnokságot. A döntőben ezúttal Baross Gábort győzte le, és Csibor László végzett a harmadik helyen a nyolcfős mezőnyben.

2018majus2.jpg

Egy olasz és egy női játékos is részt vett a klub május közepi edzésnapján. Régi barátunk, Alberto Tarantino Magyarországra látogatott, és ha már eljött hozzánk játszani, a tiszteletére rendeztünk egy WASPA-tornát, amelyet Baross Gábor nyert meg. A VilágCsücsökben dolgozó Dobai Andrea pedig nagyon lelkesen vetette bele magát a játék megismerésébe.

2018majus3.jpg

Gól nélkül zárult a bajnoki rangadó, így ismét Csibor László nyerte a bajnokságot. Baross Gábor megint második helyen zárt, ám ezúttal Mácsik Áron végzett a harmadik helyen, egy ponttal megelőzve Székely Miklóst.

2018majus5.jpg 

Június

Egy mérkőzés maradt júniusra a bajnoki meccsekből, ezen Baross Zoltán 2-0-ra győzött Farkas Norbert ellen.

2018junius1.jpg

A hónap közepén úgy döntöttünk, hogy lejátsszuk a labdarúgó-világbajnokságot. Az igazi focivébé mérkőzései alapján játszottunk, azt, hogy ki melyik csapatot irányítja, a meccsek előtt sorsoltuk ki.

2018junius2.jpg

A Múzeumok Éjszakáján megint a Ferencváros stadionjában, a Groupama Arénában jártunk, ahol a subbuteo ismét elbűvölte a gyerekeket és a játékos kedvű felnőtteket.

2018junius4.jpg 

Július

Budapesten az Eiffel Palace adott otthont az első ízben megrendezett WASPA világbajnokságnak. A két napon két külön verseny zajlott, mindkettőt az amerikai Christian Filippella nyerte. Az első nap klubunkból Marco Zucchi a második, míg Hicz András a harmadik helyen végzett a 19 fős mezőnyben. 

2018julius1.jpg

Vasárnap 13 versenyző vágott neki a tornának, és Filippella mögött Baross Gábor lett a második, a megosztott harmadik helyen pedig Hicz András és Marco Zucchi végzett.

2018julius2.jpg

Tovább folytatódott az általunk lejátszott világbajnokság, kialakult az elődöntő mezőnye, sőt a hónap végére az is kiderült, hogy Svájc nyerte a vébét, a döntőben Lengyelországot verve. A fináléban a svájciakat Naszádi András, a lengyeleket Farkas Norbert irányította.

2018julius4.jpg

Csupán Marco Zucchi és Baross Gábor vett részt a hónap közepén rendezett mattersburgi versenyen, amelyen egyik játékosunknak sem sikerült a továbbjutás a csoportjából.
 2018julius5.jpg

Augusztus

Jó hangulatú játékot hozott a nyári szünet utáni első klubnap, amely Baross Gábor sikerét hozta, míg a másik augusztusi edzésnapon Mácsik Áron egy vadonatúj csapatot próbált ki.

2018_augusztus2.jpg

Szeptember

Csibor László veretlenül zárta az első őszi játéknapot, a következőn pedig Szathmáry Károly kiváló játékkal győzte le Baross Gábort és Csibor Lászlót is.

2018szeptember2.jpg

A körbeverések a hónap második felében is folytatódtak, majd szeptember végén jöttek az oda-visszavágós meccsek.

2018szeptember3.jpg

Október

Katona Viktor értékes döntetlenekkel kezdte a hónapot, utána pedig a születésnapját ünneplő Csibor László végzett veretlenül az élen.

2018oktober1.jpg

A hónap közepén Baross Gábor csupán jobb gólkülönbségével lett az első Baross Zoltán előtt, míg a hónap utolsó edzésnapján már három pont különbség volt kettejük között.

2018oktober3.jpg 

November

Novembertől csütörtökre kerültek át az edzésnapok, és az első alkalommal Naszádi András történelmet írt, ugyanis életében először nyerte meg a játéknapot, úgy, hogy jobb gólkülönbségével végzett Szathmáry Károly előtt.

2018november1.jpg

Katona Viktor veretlen edzésnapja után került sor a Magyar Kupára, amelyen ismét Hicz András bizonyult a legjobbnak. Baross Gábor végzett a második helyen és nagy meglepetésre Mácsik Áron lett a harmadik, miután a bronzmeccsen legyőzte Csibor Lászlót.

2018november3.jpg

Baross Zoltán, aki a Magyar Kupán nem tudott ott lenni, napgyőzelmet aratott, a hónap végén pedig Farkas Norbert Baross Gábort legyőzve végzett a második helyen.

2018november5.jpg 

December

Nagy rangadókat játszottunk a mikulásos edzésnapon, majd az év utolsó játéknapja igazi gólszüretet hozott.

2018december2.jpg 

Szólj hozzá!

Címkék: visszatekintés Budapest Subbuteo


A bejegyzés trackback címe:

https://budapestsubbuteo.blog.hu/api/trackback/id/tr1714508524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása