HTML

blog

Gyere, és játssz velünk minden hónap utolsó hétfőjén 17.30-tól 20.00-ig a Németh László Általános Iskolában (VIII., Német utca 13.)

Címkék

Athén (2) átigazolás (1) Ausztria (1) Bajnokok Ligája (1) bajnokság (5) Bátor Tábor (1) Baumfalkencup (2) Bécs (21) bemutató (1) búcsúztató (1) Budapest Subbuteo (147) Budapest Sububteo (1) Club Aliga (1) Copa America (1) családi nap (1) csapatbajnokság (1) csapatverseny (1) Csehország (1) Dragon League (3) Drogerie Markt (1) Dunakanyar Kupa (3) Dunavarsány (1) Duna Tv (1) Ebreichsdorf (3) edéts (1) edtés (1) edzé (1) edzés (302) Elancourt (1) Európa-liga (1) év játékosa (2) Ferencváros (1) festés (1) Focifesztivál (1) focivébé (6) forgatás (1) fotók (2) Fradi (1) Franciaország (1) FTC (1) futballtorna (1) futmesa (1) gála (1) gombfoci (1) gombfociverseny (1) Görögország (1) Groupama Aréna (4) Groupama Arena (1) házibajnokság (4) Hungarian Open (1) idegenlégió (1) játék (1) jótékonyság (1) kapus (1) KockaCsoki (11) KockaPont Közösségi Tér (12) Kréta (1) Magyar Kupa (1) Magyar kupa (3) magyar ranglista (1) magyar válogatott (5) Mattersburg (6) Mezőberény (4) Milánó (1) Mödling (2) Múzeumok Éjszakája (5) Nagy Sportágválasztó (5) Németország (1) olasz (1) Olaszország (1) Olimpia Club Subbuteo (1) országos bajnokság (7) osztrák csapatbajnokság (2) Pasquale Carrassi (1) Phoenix TSC (1) Prága (7) Puskás Ferenc Stadion (1) reklám (1) rendezvény (1) Róma (2) Royal Flash Cup (9) Santa Claus Cup (1) sateliite (1) Sopron (6) sportnap (1) statisztika (6) subbuteo (9) subbuteoshop.hu (1) Subbuteosuli (14) Sven Schilling (1) szétlövés (4) Szombathely (4) Szüerro Tánciskola (23) születésnap (7) tévé (2) tévéfelvétel (1) TFKN Dragon (3) TFKN Dragons (10) Top 50 (1) Traiskirchen (8) TSC Phoenix (2) TV13 (1) újság (1) Vác (1) Vácduka (1) válogatott (1) vébékvalifikáció (2) végeredmény (11) verseny (64) videó (8) videoklip (2) világbajnokság (2) VilágCsücsök (233) Világcsücsök (4) világranglista (15) visszatekintés (8) WASPA (22) WASPA World Cup (2) Címkefelhő

Friend

                Friends

 

subbuteomunich_logo.jpg

 

 

 

 

 

 

  berlinlogo.png

  fistflogo.png

 

 

 

 

 

 

 waspa-logo.jpg

2019.12.29. 08:43 Cozy

Ez történt 2019-ben

Újra el kellett költöznünk a VilágCsücsökből, viszont megtaláltuk új helyünket a KockaPont Közösségi Teret. Rendeztünk néhány mini WASPA-tornát, maratoni hosszúságúra nyúlt a bajnoki küzdelem, sőt egy újoncot is avattunk. Nemzetközi színtéren csupán Bécsben és Traiskirchenben képviseltettük magunkat, idehaza viszont több rendezvényen is bemutattuk a subbuteót, az év végén pedig két stáb is forgatott rólunk.

2019februar01.jpg

 

Január


Csibor László nyerte az év első játéknapját, amelyen Baross Gábor kipróbált egy új csapatot, ám az eredmények tükrében úgy tűnt, nem igazán vált be neki.

2019januar1.jpg

A következő héten aztán Baross Gábornak minden sikerült, és veretlenül nyerte a játéknapot, sőt az azt követőn gólt sem kapott.

2019januar2.jpg 

 

Február


Hatéves lett klubunk, a születésnapi ünnepséget pedig újoncavatással is egybeköthettük, ugyanis ekkor jött hozzánk először játszani a korábbi gombfocista, Schleer Gábor.

2019februar01.jpg

A hónap közepén elindult az új bajnokság, rögtön két rangadóval. Az egyiken Mácsik Áron pontot rabolt Csibor Lászlótól, aki utána legyőzte Baross Gábort.

2019februar2.jpg

Az újabb bajnoki kört követően továbbra is Mácsik Áron állt a tabella élén, igaz, Baross Gábortól vereséget szenvedett.

2019februar3.jpg 

 

Március


Mácsik Áron megállíthatatlannak tűnt, magabiztosan vezette a táblázatot, miután Baross Zoltánt is sikerült legyőznie.

2019marcius1.jpg

A hónap közepén újítottunk, és beiktattunk egy stratégiai edzésnapot, ahol kielemeztünk néhány mérkőzést. Schleer Gábornak nagyon tetszett ez a fajta játéknap, ám az év hátralévő részében sajnos már nem tudott jönni az edzésnapjainkra.

2019marcius2.jpg

Ahogy mindenki egyre több meccset játszott, elindult a helyezkedés a tabellán. Csibor László és Baross Gábor is győzelmekkel igyekezett Mácsik Áron nyomába eredni. Ez olyannyira sikerült, hogy hónap végén Baross Gábor át is vette a vezetést.

2019marcius3.jpg

 

Április


Nagy meccset hozott a Baross Zoltán–Csibor László rangadó, amelyen a félidőben még Zoli vezetett, ám ellenfele fordítani tudott. A bajnokság első körének végén Baross Gábor, Csibor László, Mácsik Áron volt a sorrend, igaz, az éllovas eggyel több meccset játszott.

2019aprilis1.jpg

Ezúttal sajnos nem rólunk szólt a bécsi verseny, Baross Gábor, Csibor László és Mácsik Áron sem jutott tovább a csoportjából, sőt egyikőjüknek sem sikerült a pontszerzés. A furcsán szervezett WASPA-n Mácsik Áron a negyedik hellyel vigasztalódhatott. Másnap a csapatversenyen Hicz Andrással kiegészülve jó nehéz csoportba kerültünk, ahonnan nem jött össze a továbbjutás. Igaz, egy sikert azért elkönyvelhettünk, a TSC Royal D csapata ellen fölényes győzelmet arattunk.

2019aprilis2.jpg

Egy nagy visszatérőt, Szathmáry Károlyt köszönthettük a klubban, aki elfoglaltságai miatt a bajnokságban nem tudott részt venni, ám edzőmeccsekre szívesen jött játszani.

2019aprilis3.jpg

Ugyancsak Szathmáry Károly és Baross Gábor volt a két főszereplője a dunavarsányi családi napnak, ahol bemutatták a subbuteót a gyerekeknek. A kicsik nagyon jól érezték magukat, voltak, akik többször is visszajöttek hozzánk játszani.

2019aprilis4.jpg

A hónap végén a jubileumi, 40. traiskircheni versenyen csupán Baross Gábor képviselte a klubot. A csoportból való továbbjutás bár nem sokon múlt, ezúttal nem sikerült.

2019aprilis5.jpg

 

Május


A hónap első játéknapján Baross Zoltán gólzáporos győzelmével felugrott a harmadik helyre, Csibor László pedig az edzőmérkőzéseken villogott, majdnem négyes gólátlaggal tudta le az összecsapásokat.

2019majus1.jpg

Baross Gábor nyerte az országos bajnokságot, amelyen heten indultak, ám a két nagy esélyes, Csibor László és Hicz András nem tudott részt venni. Ott volt viszont Bobák László, akit nagyon rég láttunk már, illetve a remek gombfocista, a soproni Inczédi Gergely, aki életében először szerepelt subbuteoversenyen.

2019majus3.jpg

A hónap végén az edzőmérkőzések után szétlövéses bajnokságot rendeztünk, amelyben Katona Viktor többször is legyőzte ellenfeleit.

2019majus4.jpg

Miután egy nagyon izgalmas rangadón a Baross Gábor–Csibor László meccs 2-2-es döntetlennel végződött, ez azt jelentette, hogy Csibor László egy pont előnnyel átvette a vezetést a táblázaton.

2019majus5.jpg

 

Június


Nagy meccsek, hatalmas gólszüret, valamint egy új csapat mutatkozott be júniusban. Farkas Norbert vett magának egy vadonatúj csapatot, amelyet Mácsik Áron Juventusnak díszített fel.

2019junius2.jpg

Negyedik alkalommal vettünk részt a Groupama Arénában a Múzeumok Éjszakája programsorozaton. Klubunkat ezúttal Baross Gábor, Baross Zoltán és Laska Csaba képviselte, a subbuteót pedig az apukák is fiaik mellett az anyukák és lányaik is kipróbálták.

2019junius4.jpg

Ez a júniusi hétvége a subbuteóról szólt, ugyanis a Múzeumok Éjszakáját követő napon Baross Gábor Sopronba utazott, hogy a Sopron Kupa gombfociversenyen mutassa be ezt a nagyszerű játékot.

2019junius5.jpg

A hónap végén Budapestre látogatott Sven Schilling, a Sankt Pauli játékosa, akinek szerveztünk egy mini WASPA-tornát. A négyfős bajnokságot Baross Gábor nyerte német vendégünk előtt, Mácsik Áron lett a harmadik, Katona Viktor pedig a negyedik.

2019junius6.jpg

 

Július


Gólparádékat hozott a hónap első és második játéknapja, ez utóbbi pedig az utolsó volt a nyári szünet előtt. A bajnokságból még hátravolt néhány meccs, úgyhogy maradtak kérdőjelek a végső sorrendet illetően.

2019julius1.jpg

 

Augusztus


A nyári szünetben Budapesten járt az olasz Angelo Miccoli, akivel Baross Gábor és Mácsik Áron játszott néhány jó hangulatú barátságos meccset.

2019augusztus.jpg

 

Szeptember


Csupán a hónap közepén kezdődtek az edzésnapok, mivel egy újabb tulajdonosváltás miatt ismét el kellett hagynunk a VilágCsücsök Közösségi Teret. Hosszas keresgélés után a KockaCsoki – KockaPont Közösségi Tér lett az új helyünk, ahol nagy örömmel fogadtak minket.

2019szeptember1.jpg

Az új helyszínen Baross Zoltán bebiztosította magának a harmadik helyet. Miután Naszádi Andrást legyőzte, ugyanúgy 19 pontja lett, mint Mácsik Áronnak, ám az egymás elleni eredményeket nézve jobbnak bizonyult nála. A meccseik közül az egyiket Áron 2-1-re megnyerte, ám a másikat 4-0-ra elveszítette.

2019szeptember2.jpg

 

Október


Mivel továbbra is járunk a Ferencváros hazai meccseire, és a csapat bejutott az Európa-liga csoportkörébe, ezért – mivel azokat a találkozókat is csütörtökön tartják – az őszi szezonban három edzésnap elmaradt. A hónap első játéknapján viszont nagy mezőny jött össze, heten is asztalhoz álltak az edzőmérkőzéseken.

2019oktober1.jpg

Újabb külföldi vendéget köszönhettünk klubunkban, ezúttal a korábban már nálunk járt, sőt a 2018-as WASPA-vébén is szerepelt Pasquale Carrassi volt a vendégünk. A neki rendezett WASPA-tornát Baross Gábor nyerte Carrassi előtt, a harmadik Mácsik Áron, a negyedik Naszádi András, míg az ötödik Katona Viktor lett.

2019oktober2.jpg

Az utolsó októberi nap igazi futballhangulatot hozott, ugyanis játék közben egy kivetítőn nézhettük a Fradi Európa-liga-meccsét.

2019oktober3.jpg

 

November


Eldőlt, hogy Csibor László nyerte a februárban kezdődött, maratoni hosszúságúra nyúlt bajnokságot, miután az utolsó mérkőzésen Farkas Norbertet győzte le 4-0-ra. Laci veretlenül, tíz gólt kapva végzett az élen, a második a csupán nyolc gólt kapó Baross Gábor, a harmadik Baross Zoltán lett.

2019november.jpg

 

December


Az év utolsó hónapjában az M4 Sport Szabadidő magazinjának és az RTL Klub XXI. század című műsorának stábja is forgatott a világ legnépszerűbb futballutánzó játékáról, a subbuteóról.

2019december1.jpg

Az év végén került sor a Magyar Kupára, ezúttal első ízben a KockaCsokiban, mivel év közben a Viola utcai helytől is el kellett búcsúznunk. A munkanapi szombaton rendezett versenyen öten indultak, és Csibor László vihette haza a kupát, aki a döntőben Hicz Andrást verte 1-0-ra.

2019decembe2.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: visszatekintés Budapest Subbuteo


A bejegyzés trackback címe:

https://budapestsubbuteo.blog.hu/api/trackback/id/tr2815369828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása