HTML

blog

Gyere, és játssz velünk minden hónap utolsó hétfőjén 17.30-tól 20.00-ig a Németh László Általános Iskolában (VIII., Német utca 13.)

Címkék

Athén (2) átigazolás (1) Ausztria (1) Bajnokok Ligája (1) bajnokság (5) Bátor Tábor (1) Baumfalkencup (2) Bécs (20) bemutató (1) búcsúztató (1) Budapest Subbuteo (147) Budapest Sububteo (1) Club Aliga (1) Copa America (1) családi nap (1) csapatbajnokság (1) csapatverseny (1) Csehország (1) Dragon League (3) Drogerie Markt (1) Dunakanyar Kupa (3) Dunavarsány (1) Duna Tv (1) Ebreichsdorf (3) edéts (1) edtés (1) edzé (1) edzés (302) Elancourt (1) Európa-liga (1) év játékosa (2) Ferencváros (1) festés (1) Focifesztivál (1) focivébé (6) forgatás (1) fotók (2) Fradi (1) Franciaország (1) FTC (1) futballtorna (1) futmesa (1) gála (1) gombfoci (1) gombfociverseny (1) Görögország (1) Groupama Aréna (4) Groupama Arena (1) házibajnokság (4) Hungarian Open (1) idegenlégió (1) játék (1) jótékonyság (1) kapus (1) KockaCsoki (11) KockaPont Közösségi Tér (12) Kréta (1) Magyar Kupa (1) Magyar kupa (3) magyar ranglista (1) magyar válogatott (5) Mattersburg (6) Mezőberény (4) Milánó (1) Mödling (2) Múzeumok Éjszakája (5) Nagy Sportágválasztó (5) Németország (1) olasz (1) Olaszország (1) Olimpia Club Subbuteo (1) országos bajnokság (7) osztrák csapatbajnokság (2) Pasquale Carrassi (1) Phoenix TSC (1) Prága (7) Puskás Ferenc Stadion (1) reklám (1) rendezvény (1) Róma (2) Royal Flash Cup (8) Santa Claus Cup (1) sateliite (1) Sopron (6) sportnap (1) statisztika (6) subbuteo (9) subbuteoshop.hu (1) Subbuteosuli (14) Sven Schilling (1) szétlövés (4) Szombathely (4) Szüerro Tánciskola (23) születésnap (7) tévé (2) tévéfelvétel (1) TFKN Dragon (3) TFKN Dragons (10) Top 50 (1) Traiskirchen (8) TSC Phoenix (1) TV13 (1) újság (1) Vác (1) Vácduka (1) válogatott (1) vébékvalifikáció (2) végeredmény (11) verseny (64) videó (8) videoklip (2) világbajnokság (2) Világcsücsök (4) VilágCsücsök (233) világranglista (15) visszatekintés (8) WASPA (22) WASPA World Cup (2) Címkefelhő

Friend

                Friends

 

subbuteomunich_logo.jpg

 

 

 

 

 

 

  berlinlogo.png

  fistflogo.png

 

 

 

 

 

 

 waspa-logo.jpg

2014.12.28. 17:13 Cozy

Ez történt 2014-ben

Bécsi versennyel kezdődött, majd újabb osztrák tornákkal folytatódott az idei év, és megrendeztük az első nemzetközi megmérettetést Budapesten. Készítettünk egy rövid összefoglalót 2014-ről, hónapról hónapra végigböngészve a Budapest Subbuteo klub idei évének jelentősebb eseményeit.

DSC02445.JPG 

Január

Bécsben indult a 2014-es év, január 4-én az osztrák fővárosban Baross Gábor és Baross Zoltán képviselte klubunkat. Az első verseny rögtön nagy sikert hozott, ugyanis Baross Gábor 7-0 arányban győzött az osztrák David Vranovitz ellen, és ezzel a nemzetközi porondon megszerezte a Budapest Subbuteo klub első győzelmét.

januar.jpg

A bécsi tornán sor került a magyar subbuteoválogatott idei első nemzetközi mérkőzésére. Az osztrák nemzeti csapat túl nagy falatnak bizonyult (Ausztria–Magyarország 4:0), ám Baross Gábor és Baross Zoltán debütálhatott a válogatottban. A versenyen klubunk játékosain kívül a mezőberényi Csibor László, Hicz András, valamint a rózsadombi Berend Csaba vett részt.

ausztiramagarorszagvalogatott.JPG

Január 9-én került sor az év első edzésnapjára, amelyen Baross Gábor győzött Baross Zoltán, Zsigri Róbert, Laska Csaba és Farkas Zsolt előtt.

Február

Változott az edzésidőpont, a Budapest Subbuteo klub továbbra is a Világcsücsökben tartotta az edzéseket, ám csütörtök helyett hétfőnként játszottak a fiúk.

Február 10-én ünnepelt a klub, ugyanis ekkor lett egyéves a Budapest Subbuteo. A tortázást követően ismét a bajnoki pontokért folytak a küzdelmek.

unnepseg.JPG

A hónap utolsó edzésnapján újoncot avattunk, Zsigri Róbert testvére, Zsigri Viktor is lelátogatott néhány jó kis meccs erejéig.

Március

Az első tavaszi hónapban Zsigri Róbert kétszer is játéknapot tudott nyerni. Március elején negatív gólkülönbséggel(!) lett első, ám a hónap végén gólszürettel ünnepelte a napgyőzelmet.

robimarcius.JPG

Eközben Farkas Zsolt egyre jobb formába lendült, nemcsak gólokat szerzett, és ezzel pontokat csípett el, hanem győzelmeket is bezsebelt a játéknapok során. Az egyik legértékesebbet március legvégén (Farkas Zsolt–Baross Gábor 1-0).

Április

Április végén zárult a Budapest Subbuteo klub első házibajnoksága, amelyen óriási csata zajlott az ezüstéremért. A győztes Baross Gábor lett, a dobogó második fokára Zsigri Róbert állhatott fel, míg a harmadik helyet Baross Zoltán szerezte meg.

aprilis.JPG

Május

A házibajnokság mellett a klub ismét részt vett a Nagy Sportágválasztó rendezvényen, amelyen a subbuteo a korábbi évekhez hasonlóan hatalmas sikert aratott a gyerekek és az örökifjú felnőttek körében.

majus.JPG

Június

Baross Gábor és Baross Zoltán ezúttal Traiskirchenben képviselte a klubot, és bár csoportjukból mind a ketten kiestek, a vigaszágban folytathatták a küzdelmet. Baross Zoltán a vigaszági verseny ötödik helyén végzett, Baross Gábor pedig a másodikon zárt.

junius.JPG

Július

Baross Zoltán és Zsigri Róbert is százszázalékos teljesítménnyel nyert meg egy-egy játéknapot júliusban. A hónap közepén a balatonvilágosi Club Aligában rendeztünk egy bemutatót, amelyen nagyon sok gyerek próbálhatta ki a világ legnépszerűbb futballutánzó játékát.

julis.JPG

Augusztus

Az augusztusi nyári szünet előtt a klub három játékosa – Baross Gábor, Baross Zoltán és Laska Csaba – részt vett a Mattersburgban rendezett versenyen. A tornán Baross Gábornak sikerült az, amely magyar játékosnak még soha, továbbjutott a csoportjából, s csupán a pótselejtezőn múlott, hogy nem került be a legjobb 16 közé.

Az egyéni verseny végeztével a cseh válogatottal játszottunk egy nem hivatalos nemzetek közötti mérkőzést, amelyen ezúttal nem sok babér termett nekünk, annak ellenére, hogy Laska Csabának sikerült elérnie egy döntetlent (Csehország–Magyarország 2:0).

augusztus.JPG

Szeptember

Sok minden történt az őszi évadkezdéskor. Szeptember elején játszott első ízben bajnoki meccseket klubunkban Száki Adrián, és bemutatkozott a Zsigri Róbert által saját kezűleg készített kapu is.

A hónap közepén az osztrák és a brazil subbuteoválogatott látogatott Budapestre, és a hármas tornán a magyar válogatott megszerezte első győzelmét! Bár az osztrák csapat még kemény diónak bizonyult (Magyarország–Ausztria 0:4), a brazil válogatott ellen megszületett a történelmi siker (Magyarország–Brazília 3:1). Klubunkból az osztrákok ellen debütált a válogatottban Laska Csaba és Zsigri Róbert, a brazilok ellen pedig Baross Gábor és Baross Zoltán képviselte a Budapest Subbuteót a mezőberényiek kiváló játékosai mellett.

szeptember.JPG

Egy nappal a hármas torna után Baross Gábor részt vett egy Bécsben rendezett WASPA-versenyen, ezzel megalapozva egy értékes sportbaráti kapcsolatot a bécsi játékosokkal. Száki Adrián közbenjárásának köszönhetően pedig az osztrákok különböző felszereléseket ajándékoztak klubunknak. Még ugyanebben a hónapban a Budapest Subbuteo klub csatlakozott a WASPA-hoz.

szeptember2.jpg

Szeptember végén újra a gyerekeké volt a terep, az őszi Nagy Sportágválasztó rendezvényen az érdeklődőket megint elvarázsolta ez a nagyszerű játék.

szeptember3.JPG

Október

A hónap vége felé ismét Bécsnek vettük az irányt, Baross Gábor és Száki Adrián egy újabb WASPA-rendezvényen képviselte klubunkat. A januári bécsi torna helyszínén rendezett versenyen újabb felszereléseket kaptunk az osztrákoktól, és hatalmas tapasztalatokat szerezve térhettünk haza az osztrák fővárosból.

oktober.JPG

November

November eleje újra Bécsről és egy újabb WASPA-tornáról szólt, és ezúttal nagy sikert is hozott, ugyanis Baross Gábor a viadal harmadik helyén végzett. Száki Adrián a nyolcadik lett, és ezzel sokat javított az előző hónapban elért eredményéhez képest.

november1.jpg

A hónap végén pedig sor került az első budapesti WASPA-versenyre, a Santa Claus Subbuteo Cupra. A tornán a hat hazai versenyző mellett a szerb Milan Knezevic is részt vett, aki a harmadik helyet szerezte meg. Előtte Zsigri Róbert végzett, míg a győztes Baross Gábor lett.

november2.jpg

December

Az év utolsó hónapja a bajnokság végét is magával hozta, a szeptembertől decemberig tartó pontvadászatot Baross Gábor nyerte, a második Baross Zoltán, a harmadik pedig klubunk lelkes játékosa, Farkas Zsolt lett, nem sokkal megelőzve Száki Adriánt.

december.JPG

December közepén pedig napvilágot látott az a reklámfilm, amelyben a Budapest Subbuteo klub egyik csapata is szerepelt.

december2.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: visszatekintés Budapest Subbuteo


A bejegyzés trackback címe:

https://budapestsubbuteo.blog.hu/api/trackback/id/tr817014209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása